af005930: N'offrez pas de jouets guerriers - Baudhuin, Cl.; Jeunesses Syndicales FGTB; Beaufays, P. (1981)
"Affiche van Cl. Baudhuin uitgegeven in (1981) door Jeunesses Syndicales FGTB met als trefwoord antimilitarisme.Tekening: kerstman met oorlogsspeelgoed. Daarachter: silhouetten van gewapende soldaten.Tekst: N'offrez pas de jouets guerriers. Jeunesses Syndicales F.G.T.B. 42 RUE HAUTE 1000 BRUXELLES. DESSIN: CL. BAUDHUIN. EDITEUR RESPONSABLE P. BEAUFAYS 42 rue Haute Bruxelles. EXEMPT DE TIMBRE A.R. du 29/9/36 Art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"