af016504: Sp.a, Spirit, Groen! nodigt iedereen uit op: de eerste bio markt - sp.a Aartselaar; Spirit Aartselaar; Groen! Aartselaar
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2006 door de Socialistische Partij Anders (sp.a), Sociaal, Progressief, Internationaal, Regionalistisch, Integraal-democratisch, Toekomstgericht (Spirit) en Groen! voor de eerste biomarkt in Aartselaar. Tekst: Sp.a, Spirit, Groen! nodigt iedereen uit op: de eerste bio markt. Wanneer: zondag 20 augustus 2006 van 14 tot 18u. Waar: Laar, Aartselaar. Wie: Iedereen is van harte welkom. Vragen: greet.denissen@pandora.be. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"