af001008: Ratten en Muizen - Kenens, Hub; Werkgroep voor Vormingstheater; Rosseel, Mong
"Affiche van Hub Kenens uitgegeven in 1986-1988 door de Werkgroep voor Vormingstheater voor de toneelvoorstelling Ratten en Muizen. Tekst: Ratten en Muizen. De Vieze Gasten. Vormgeving: Hub Kenens - V.U.: Mong Rosseel, Rostraat 2 9930 Zomergem - Vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"