af003257: Mmm... Smullen - Jeugdhuis T-Club; Lootens, Frank (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door jeugdhuis T-Club (Gent) voor een barbecue. Afbeelding: tekening van een palmboom. Tekst: ZATERDAG 31/8 om 20h. MMM... SMULLEN!! T-Club - Meibloemstraat 86 - Gent. Barbecue. Vrij van zegel: artikel 198. Ver. Uitg.: LOOTENS Frank, Meibloemstr. 86 Gent. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"