543.292: Persknipsel van 27/08/1982 over de culturele raden en de fusie van Antwerpen - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"