fo035406: Agalev/Groen - Verhoogen, Jos
"Zwart-witfoto van de Limburgse Agalev-kandidaten voor de parlementsverkiezingen van 1995. Met onder andere : Lode Vanoost en Jef Ulburghs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"