Uitzicht uit de crisis? : de mutatie van werken, wonen en leven in de Rupelstreek - Wildemeersch, Danny; Bouverne-De Bie, Maria; Verougstraete, Beatrice (Leuven: KUL; Gent: RUG, 1986)
"Danny Wildemeersch (red.) ; Met bijdragen van Danny Wildemeersch, Maria Bouverne-De Bie, Beatrice Verougstraete In opdracht van de Vlaamse Deelregering"