af003445: Gymfantasia '88 - Socialistische Turnkring Wilskracht
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Turnkring Wilskracht (STW) voor hun 33-jarig bestaan. Afbeelding: acrobatische gymnastiek. Tekst: Gemeente Kalmthout sportzaal Achterbroek Brasschaatsesteenweg 35 zaterdag, 5 maart 1988 te 19.30 u. stipt (deuren open te 19 u.) Gymfantasia '88 ingericht door de Soc. Turnkring Wilskracht - Kalmthout ter gelegenheid van het 33ste jaarfeest. Op het programma tevens optredens van geselecteerden voor nationale, Europese en wereldkampioenschappen. Inkom 100 F. Vrij van zegel - art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"