Hoe de macht van kleine mensen groeit : verhalen en lessuggesties bij het 11.11.11 - thema en de affiche 1984 voor de basisschool - Vandeweyngaert, Marleen; Cleymans, Frieda (Brussel: NCOS, 1984)
"samengesteld door Marleen Vandeweyngaert en Frieda Cleymans"