fo028011: Photomontage von dampfkesseln - Atelier Robertson; Domela Nieuwenhuis, César
"Zwart-witfoto, fotomontage van ketels, vermoedelijk gemaakt voor voor Ruths Speicher. Atelier Robertson, 1928. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"