fo005781: Burgemeester De Schutter
"Zwart-witfoto van burgemeester De Schutter die als eerste gast in het Quality Inn Hotel rondegeleid wordt door R. H. Manschot, directeur. Borgerhout, 21 april 1975. V.n.r.. R. H. Manschot en burgemeester De Schutter. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"