af008223: Negende jaarfeest van Geneeskunde voor het Volk - Mechelen - Geneeskunde voor het Volk; D'Eer, Miriam (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door Geneeskunde voor het Volk (Mechelen) voor de viering van hun 9-jarig bestaan. Afbeelding: zwart-witfoto van een optocht met plakkaten en tekening van het logo van de organisatie. Tekst: ZATERDAG 28 SEPTEMBER 1991 NEGENDE JAARFEEST VAN GENEESKUNDE VOOR HET VOLK - MECHELEN. OVERWINNINGSFEEST!!! 18.00 uur: Wij toasten op onze overwinning! Souper: Goulash 300 fr. Koude Schotel 200 fr. Voor kinderen betaal je de helft van de prijs. 20.30 uur: Ooggetuige-verslag uit Irak door Lieve Dehaes (verbleef er onlangs vier weken). Met muzikale omlijsting. Niet-eters betalen 50 fr. Kom je eten? Geef dan op voorhand een seintje aan de praktijk: 015/42.06.66. Zaal: 't Kranske Tervuursesteenweg 16 Mechelen. Organisatie: Geneeskunde voor het Volk, ism v.z.w. IMAST. V.u.: Miriam D'Eer Hanswijkstraat 64 2800 Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"