fo009914: Geschut Tweede Wereldoorlog - Graphopresse (1940)
"Zwart-witfoto van geschut ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog, 1940. Opschrift achteraan: Het geschut onzer kustbatterijen, gansch ingewerkt in betonnen kazematten, staat bestendig paraat om ons grondgebied te vrijwaren voor een eventueelen aanval vanuit de zee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"