Breekpunten en continuïteit : de Antwerpse BSP-federatie in de naoorlogse periode, 1944-1950 : bijdrage tot de studie van de geschiedenis van de socialistische arbeidersbeweging - Bouquin, Stephen (Brussel: VUB, 1991)
"Stephen Bouquin Licentiaatsverhandeling, VUB Promotor: Prof. Dr. E. Witte"