af004151: Etentje - 't Uilekot; De Bodt, Filip (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door 't Uilekot voor een etentje. Afbeelding: tekening van een gestileerde uil. Tekst: Uilekot./ ETENTJE. Zwöödse Sla ~ Borstjes in Los Perales Saus ~ Vegetarische Schotel als alternatief. Prijs: 380, Kinderen: 190. Zondag 16 Februari vanaf 11.30 u. Muzikale Omlijsting: De illustratie. Zaal Floréal, Markt - Herzele. V.U.: Filip DE BODT, Groenlaan 39 - HERZELE. V.V.Z. Art. 198.7."