af014935: Martine De Regge 3e plaats SP - SP; Moons, Dirk (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Martine De Regge. Tekst: Martine De Regge 3e plaats SP www.sp-gent.net. Verantwoordelijke uitgever: Dirk Moons, Speldenstraat 1-5, 9000 Gent • Verkiezingsdrukwerk 8 oktober 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"