Ralf König. Ook leuk voor hetero's...?! - Pols, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Pols Fonds Suzan Daniel (FSD)"