fo030735: Georg Solti; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Hongaarse dirigent Georg Solti zittend in een zetel tijdens een interview met de BRT. Cameraploeg en interviewer Alex Puissant. Brussel 1994. Festival van Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"