ws0417: Snapshot van de website users.telenet.be/tikkebroeken/Natuurpunt/Vogelwerkgroep.htm van Vogelwerkgroep Tikkebroeken, genomen op 24/09/2019 - Vogelwerkgroep Tikkebroeken
"Collection: Natuurpunt; Level of description: File; Series: 520.W.60: users.telenet.be/tikkebroeken/Natuurpunt/Vogelwerkgroep.htm; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"