af004618: De Wachter Elsie 3de plaats opvolgers Kamer. SP reken erop - SP Mechelen; Van der Linden, Willy
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) Mechelen voor de parlementsverkiezingen. Tekst: De Wachter Elsie 3de plaats opvolgers Kamer. SP reken erop, 'n kwestie van gezond verstand. Wetgevende verkiezingen 24/11/1991. V.u. Willy Van der Linden, Muntstraat 3, 2800 Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"