fo021149: Schoolkolonie
"Zwart-witfoto van jongens op het speelterrein van een schoolkolonie, augustus-september 1929. Opschrift achteraan: Camp garçons. Jeux divers. Colonie scolaire. Août Septembre 1929. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"