Verslagboek : eerste nationaal congres voor christelijke politieagenten, Antwerpen, 26 juni 1930 (Antwerpen: Christelijke Bond van Beambten en Arbeiders in Openbaren Dienst, 1930)
"Bibliotheek E. Anseele"