fo031000: De Krikskes - Mandolineclub De Krikskes
"Zwart-witfoto, van het mandoline orkest De Krikskes. De groep bestaat uit 44 personen, mannen, vrouwen en kinderen. Ze spelen in open lucht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"