fo034079: Plan de Man - P.P.T.
"Zwart-witfoto van de grote betoging voor het Plan de Man te Brussel rond 1935. Een groep vrouwelijke jong socialisten (J.G.S.F. Intellectuelles et manuelles marchent la main dans la main) met plankartes : Nous voulons comme l'homme assurer notre indépendance par notre travail. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"