af014654: Impressie van het Regionaal Landschap de Voorkempen - Truyen, Johan (2000)
"Affiche ontworpen door Johan Truyen, uitgegeven in (2000) voor milieubescherming. Afbeelding: kaart van de Voorkempen met bijbehorende legende. Tekst: de voorkempen REGIONAAL LANDSCHAP. Impressie van het Regionaal Landschap de Voorkempen. www.johantruyen.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"