fo010763: Socialistische meeting in Gent - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een socialistische meeting in Gent, jaren 1930. Zicht op het bureau met o.a. Emile Vergeylen en August Balthazar (rechtstaand). Opschrift op vlag: Vrijheid Eenheid Solidariteit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"