fo023907: Asielcentrum Steenokkerzeel 127bis - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van de prikkeldraad rond het asielcentrum van Steenokkerzeel 127bis. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"