med002420: Kruisraketten Nooit! Woensdrecht 17 mei.
"Button uitgedeeld tijdens de demonstratie op 17 mei 1986 in Woensdrecht, tegen de plaatsing van kruisraketten in Nederland. Afbeelding: zwart-wittekening van gestileerde mensen hand in hand in een cirkel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"