vl000515: Parti Ouvrier Belge Fédération des Laveurs et Similaires - Afchain-Vanpoulle
"Vlag van de Parti Ouvrier Belge Fédération des Laveurs et Similaires van Verviers & Environs, 1895-1930. Centraal op een rood veld, in een wit schild, een kind aan een mechanische wasmachine. Daaronder de tekst: L'Isolement est Funeste. Dit schild is omgeven door een palm- en een eikentak. In de broektop in een witte cirkel twee wolsorteerders. In de vluchthoek in een witte cirkel twee wolwassers staand naast een vat. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"