af006121: Manifestez le 1er Mai - Imprimerie Coopérative Ouvrière; PSB
"Affiche uitgegeven in (1946) of (1948) door PSB met als trefwoord 1 mei.Tekening: Arm met opgestroopte mouw. De hand plant een vlaggetje waarop de letter S op het bovenste deel van de wereldbol.Tekst: Paix, liberté, socialisme. Manifestez le 1er Mai. Participez aux manifestations et réunions du Part Socialiste Belge EXEMPT DU TIMBRE I.C.O. LA LOUVIÈRE - Dr. A. ANDRÉ. Zie ook: af006916 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"