fo008671: 1 meistoet in Gent
"Zwart-witfoto van de provinciale metaalbewerkersbond in de 1 meistoet in Gent, 1 mei 1967, met o.a. Gust Wallaert. Er worden borden gedragen met opschrift: De CMB strijd tegen elke sociale achteruitgang en dringende economische crisis ! Volwaardige bestaanszekerheid, medezeggenschap, controlerecht, stop aan de afdanking, volledige tewerkstelling . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"