Bi-Krant - Bi-Nieuws (Amsterdam: Landelijk Netwerk Biseksualiteit)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf 5(1989) 5 : driemaandelijksRedactie : PB 5087, 1007 AB Amsterdam ; vanaf 6(1990) 1 : PB 75087, 1070 AB AmsterdamEerste jaargang = Bi=KrantVanaf 8(1992) 2 ondertitel : kwartaalblad over biseksualiteit"