smc0546: Retroactieve archivering van de Twitter-pagina van Kunstencentrum Vooruit - Kunstencentrum Vooruit
"Collection: Kunstencentrum Vooruit; Biografie: Zowat halverwege de twee historische kernen van Gent, tussen de hoger gelegen Sint-Pietersabdij en de Sint-Baafskathedraal in de 'kuip', bouwt de socialistische coöperatieve Vooruit in 1912 het Feestlokaal van Vooruit.