af001360: Geen mijnsluiting! - SP; Butenaerts, Paul (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Socialistische Partij (SP) (Hasselt) voor solidariteit met de mijnwerkers. Afbeelding: zwart-witfoto van een mijnschacht. Tekst: SP Limburg. GEEN MIJNSLUITING! KOLENCENTRALE NU. verantw. uitg. butenaerts guffenslaan 108 hasselt. v.v.z. art. 198. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"