te004310: Vermageringskuur in een tolkantoor - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/12/20))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend links vóór het tolkantoor een zware man, rechts na het tolkantoor een magere man. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 20 december 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"