fo010669: 1 meistoet in Menen - Sam
"Zwart-witfoto van de 1 meistoet in Menen, 1 mei 1978. Er wordt een bord gedragen met opschrift: Vrouwen voor de verdediging van uw belangen sluit aan bij de Socialistische Vooruitziende Vrouwen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"