te004095: Het eerste matigheidsgenootschap I - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/01/20))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend centraal een man met flessen drank in de binnenzak, hij steekt zijn twee vingers omhoog naar de personen naast hem. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 20 januari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"