Het Centre d'Etude des Problèmes Sociaux Indigènes : een uiting van de sociale ontwikkelingspolitiek van de Union Minière du Haut-Katanga in Belgisch Congo (1946-1966) : analyse van de werking, denkbeelden en acties ondernomen door het Centre d'Etudes des Problèmes Sociaux Indigènes (C.E.P.S.I.) (1946-1966) - Devogel, Andries (Brussel: VUB, 2017)
"Andries Devogel"