fi000199: De Socialistische Gedachte & Aktie - SVV- en MJA-vakanties
"Uitzending van De Socialistische Gedachte & Aktie (uitgezonden op 3 september 1963) over de vakanties georganiseerd door SVV voor kinderen en door MJA voor jongeren. De verschillende aspecten van deze vakanties komen aan bod. Zowel deelnemers als monitors en organisatoren komen aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"