fo025594: Bij Tante Wanne repetitie
"Collection: Foto's van het decor, de repetitie, taferelen en personages; Zwart-witfoto uit 1971 van Romain Deconinck tijdens een repetitie van zijn rol in Bij Tante Wanne. Series: Foto's van het decor, de repetitie, taferelen en personages; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"