vl000401: Nationaal Syndikaat van Y.P.T.T.Z.
"Vlag van het Nationaal Syndickaat van Y.P.T.T.Z. van de Afdeeling Moll, 1924. Centraal op een rood veld in een wit schild, het symbool van het spoor. In de vluchttop: het symbool van de post. In de vluchthoek: het symbool van telefoon en telegrafie. In de broekhoek: het symbool van het zeewezen. Het rode veld is met groene banen afgeboord. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"