af015048: Bollock Party - 't Uilekot; Van Heghe, Jo (1984)
"Affiche uitgegeven in (1984) voor een benefietfeest ten voordele van de muziekgroep Deviant Gedrag. Afbeelding: tekening van een motorrijder die zijn middelvinger opsteekt. Tekst: 10 maart BOLLOCK PARTY T.V.V. DEVIANT GEDRAG IN ELRODA HERZELE om 19 u. VVK: 30 KAS: 40. STAR FUCKERS: — PAT FLATER — KURT KOEKOEK — JEAN DE L'AUTOCAR. ZEEFDRUK T'UILEKOT HERZELE. VU: JO VAN HEGHE Stationsstraat HERZELE."