af005885: Henri Debontridder - SP (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Henri Debontridder. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"