Die van de vakbond : portretten van werknemers - Bailly, Olivier; de Hemptinne, Gerald (Brussel: ABVV, 2013)
"Geschreven in samenwerking met Olivier Bailly en Gerald de Hemptinne ; Foto’s: Loïc Delvaux DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"