pk002733: Spaanse Burgeroorlog, Avant!
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een soldaat met helm en wapen. Tekst : P.S.U. - U.G.T. Avant!; Het afgetekende acroniem PSU-UGT betekende de nauwe relatie tussen de regionale Catalaanse socialistische partij, de Partit Socialista Unificat (PSU) en de vakbond van de nationale socialistische werker, de Unión General de Trabajadores (UGT). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"