Ik liet mijn haar groeien en ging jurken dragen: levensverhalen van lesbische vrouwen in het 'Derde Rijk' - Schoppmann, Claudia (Amsterdam: Schorer Boeken, 1995)
"Claudia Schoppmann Fonds Suzan Daniel (FSD)"