af001580: Jan Himpe - SP; Vanlerberghe, Myriam (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Socialistische Partij (SP) (Tielt) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jan Himpe. Tekst: Jan Himpe Provincie 1° plaats distrikt Tielt SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"