fo035197: Agalev/Groen - Peeters, Luc
"Kleurfoto tijdens een mobiliteitsactie van Agalev in 1995 (op een doodlopend treinspoor ?). Met Hugo Van Dienderen en Johan Malcorps en een kartonnen trein op de sporen... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"