245: Archief van Flor Vandekerckhove - Vandekerckhove, Flor
"Collection: Vandekerckhove Flor; Biografie: Flor Vandekerckhove was lid van de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) in de periode medio jaren 1970 – medio jaren 1980.Het archief werd gevonden in twee schenkingen van Chantal De Smet. Het archief bevat vooral vormingsteksten van de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) uit de jaren 1980. Level of description: Fonds; Series: Vandekerckhove Flor; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"