te004396: Charlot en Hitler, 50 jaar II - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/04/23))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Charlie Chaplin, een piramide en een palmboom . Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 23 april 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"